shiatsu-massage

ONTSPANNEN Een shiatsu-massage is ontspannend om te ondergaan. Je ligt in de praktijk op een futon (Japanse matras) en je krijgt in een klein uur een massage van de rug, schouders, hoofd, nek, armen, benen en voeten. De massage is erop gericht  je te ontspannen en vervolgens de energie in het lichaam de vrije loop te geven en  spieren en gewrichten de ruimte te geven. Zo krijgt je lichaam de kans in balans te komen. De diepe ontspanning helpt je op te laden en je energiek en vitaal te voelen.

LOCATIE Maartje: ‘De rust, ruimte en vrijheid die ik ervaar op mijn woonerf, deel ik graag met anderen. Samen met Reinier ontvangen we gasten in vakantiehuis De Holskamp, een apart huisje met privé-tuin op het erf. In onze boerderij is een praktijk ingericht voor de ontspanningsmassages.’

AANDACHT ‘Ik heb de opleiding tot Shiatsu-masseur gevolgd om meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen. In de praktijk merk ik hoe mooi dit tot stand komt in contact met anderen. Een massage geven en een massage ontvangen is een ideale vorm van aandacht hebben voor jezelf en de ander.’

Shiatsu is Japans voor drukpunt. Gerichte druk geven op energiebanen (meridianen) over het gehele lichaam is een eeuwenoude Japanse massage-techniek. 

‘Ik behaalde in 2013 mijn diploma aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing-Bai. De opleiding combineert de Japanse shiatsu massagetechniek met de theorie van Traditional Chinese Medicine (TCM).’

behandeling

DE MASSAGE Tijdens de massage lig je op een zachte mat op de grond in een goed verwarmde praktijkruimte; je draagt kleding die los zit en niet knelt (bijvoorbeeld joggingpak of yoga-kleding). De aanraking is altijd vriendelijk en nooit zwaar.
Zorg dat je voor de massage niet te veel of te zwaar eet. Het is gewenst om vooraf geen koffie of alcohol te gebruiken.

TARIEF De massage duurt 45-50 minuten maar er wordt een uur voor uitgetrokken. Kosten zijn € 55 per keer. Betalen kan contant ter plaatse of per bank. Je ontvangt een factuur. De ontspanningsmassage is niet te declareren bij zorgverzekeraars.

AFSPRAAK Je kunt bellen of mailen om een afspraak te maken. Bel 06 41695814 of mail.

CADEAU Je kunt een tegoedbon kopen om cadeau te doen. De bon is mooi verpakt, zodat je iets tastbaars hebt om te overhandigen. Aanvragen kan telefonisch of per mail, geef in je verzoek aan wat je op de tegoedbon vermeld wil hebben. Je ontvangt de bon op het opgegeven mailadres. Per papieren post kan ook, houdt dan rekening met € 2 verzendkosten en vermeld naam en postadres van de ontvanger.

Door een shiatsu-massage te ondergaan, help je je lichaam in zijn natuurlijke balans te komen en gezond te blijven. 

INFORMATIE
Maartje de Gruyter
Holskampweg 2, 7251 PJ Vorden
06 41695814
massage [at] deholskamp [punt] nl
KvK 53754786 IBAN NL53TRIO0198561091

Contact

Wil je vakantie vieren, een massage of een mooi meubel? Wees welkom op De Holskamp. Vul hieronder je gegevens en je bericht in.

Naam
Email
Bericht

Gelukt! Je bericht is verstuurd.
Jammer! Je bericht is (nog) niet verstuurd. Controleer of je alle velden goed hebt ingevuld.
DeHolskamp.nl werd ontworpen door Ingrid Bockting en ging opwebmetwim