reserveren

BOEK UW VERBLIJF


Via onderstaand formulier kunt u een reservering aanvragen. Normaal gesproken reageren we nog dezelfde dag. U kunt ook bellen met 06-37447347 of een mail sturen aan logeren@deholskamp.nl

 
 
 
 
 
 
 
 

tarieven


De tarieven en bijkomende kosten vindt u hierWij hanteren geen minimum verblijf


Check in: 2PM - 10PM

Check-out: 12AM

VEEL GESTELDE VRAGEN

Q. Hoe doen we dat met de sleutel?


Normaal gesproken is Maartje of Reinier thuis om jullie te ontvangen. Mocht er onverhoopt niemand thuis zijn, dan is de deur van het vakantiehuisje open. De sleutel zit aan de binnenkant van de deur. Parkeren kan bij het blauwe P-bord.


Q. Zijn huisdieren welkom?


Jazeker. We vragen om honden bij aankomst aan te lijnen. Wij hebben veelal ons kippenhok open staan en de kippen scharrelen over het erf, ook bij het huisje. In overleg kunnen we de kippen ophokken, zodat de hond meer vrijheid heeft.


Q. Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?


Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, dan vragen we u dit zo snel mogelijk te laten weten. Wij hanteren de gemiddelde annuleringsvoorwaarden van Airbnb. Gasten die uiterlijk vijf dagen voor aankomst annuleren, krijgen het volledige bedrag terug. Als een gast daarna annuleert, moet elke doorgebrachte nacht worden betaald, plus één extra nacht en 50% van alle niet-doorgebrachte nachten.


Q. Waar kunnen we lekker eten?


We hebben in Vorden een aantal goede restaurants, zoals Hotel Bakker (traditioneel/wild), Het Meestershuis (hip), De Herberg (eetcafé+) en de Rotonde (schnitzels). Aanraders iets verder weg zijn de Heren van Wolversveen, de Tuinkamer en de Biotoko.


Q. Moeten we zelf beddengoed en handdoeken en brandhout meenemen?


Dat hoeft niet. Wij maken bedden op en leggen handdoeken klaar. Achter het huisje ligt een stapel brandhout en in het huisje liggen aanmaakhoutjes, aanmaakblokjes en een aansteker.